ForumZT

Discuter, échanger et partager avec la communauté en toute intimité et liberté sur ForumZT

Dernières actualités du site AT
By tindre
#11528
Na een paar releases die hulde brengen aan New York, bereidt Nike Air More Money Dames/Heren zich nu voor op het herfstseizoen. Gekleed in een olijf, zwart en Habanero rood kleurenschema. Dit Nike Air More Money heeft een militair thema met een olijfkleurige bovenkant met zwarte details, Habanero rode accenten bovenop een witte rubberen zool.

Image

Nike blijft de nadruk leggen op het onstuimige en gehybridiseerde Nike Air More Money Schoenen silhouet met een nieuwe, met diamanten bezaaide iteratie. Terugkomend op een luxe Nike Dunk Low uit 2005 met een diamant op het lipje, heeft deze nieuwe basketbal retro hetzelfde logo op de punt van de afneembare mantel. Op de hiel is een Amerikaanse dollarteken geborduurd, terwijl de volledige Air Sole-eenheid de selectie in stijl afrondt. Wolf Gray en Island Green spelen mooi van elkaar af, omdat de eerste het meeste onroerend goed opneemt en de laatste fungeert als een mooie pop van kleur.

Na de onthulling van een Air More Uptempo en een Little Posite 1 gekleed in "Fuschia Blast" siert Nike nog een retro silhouet met de unieke, gedurfde colorway: een Nike Air More Money te Koop. Met heldere gouden lederen details die het witte mesh bovenwerk omsluiten, komen de kleurrijke accenten van de schoen aan via fuschia en blauwe details op de kanten bekleding, veterlussen, hiel en inlegzool. Een fuschia Air Max-eenheid en een witte tussenzool / buitenzool met verder blauwe en fuschia-details binden de luide en heldere look van de schoen.

Met zijn luide branding en opvallende kleuren is het niets, zo niet een maximalistisch silhouet ... maar deze iteratie op de basisschool is misschien wel de opzichtigste colorway van de luide sneaker tot nu toe. Nike Air More Money Aanbiedingen Het belangrijkste kenmerk van de schoen is de grote gouden kanten mantel met een zwarte luchtgeldslag en een kleine schedel naar de onderkant. Een bovenwerk van rood leer biedt contrast, terwijl een zwarte onderlaag en een zwart vetersysteem met rode streepaccenten zorgen voor een buffer van soorten tussen de lijkwade en de bovenkant. met een rode tussenzool, heldere Air Max-dempingseenheid en rode buitenzool versierd met een grote zwarte swoosh.

Nike Air More Money Goedkoop, een sneaker die echt helemaal draait om de Benjamins, staat op het punt om een ​​luxueuze iteratie voor dames uit te brengen met slangenleer en spetterende details. Aangekomen in een "Particle Beige" colorway, is het belangrijkste kenmerk van de schoen de premium tan kanten sluier, versierd met een reliëf slangenhuid print en abstracte blauw / groene verf ploetert hits voor een extra pop van unieke stijl. Een blauwe hiellip en roségouden kanten uiteinden voegen beide een klein beetje contrast toe aan het tonale bovendeel, terwijl de lijkwade ook omkeerbaar is naar een eenvoudiger geborduurde "Air Money" -afbeelding als de drager iets eenvoudiger wil.

www.kickswinkel.com
UNFORGETABLE

Miracle ... ça marche !!! Vraiment super ! […]

Bonjour/bonsoir tu est bien sur le site officiel :[…]

les liens en excellente qualité (web 1080p[…]

Salut. Je cherche un film de 2010 réalis&e[…]